1) Konkurransen gjelder for privatpersoner. Deltakere må ha bolig med oljetank som ikke er blitt tømt og renset, og bo i Norge. I løpet av året vil vi trekke konkurransevinnere fra flere deler av landet. Det er derfor mulig å delta fra hele landet.

2) Premien dekker kostnader med: tømming, rensing og fjerning oljetank, samt igjenfylling av hull/eventuelt oppkapping og fjerning ved innvendig tank. Boligeier må selv stå for ny beplanting. Ligger oljetanken utilgjengelig til vil oljetanken i stedet for å fjernes, bli tømt, renset og stabilisert.

3) Premien dekker ikke uforutsette kostnader f.eks knyttet til opprydning av forurenset grunn om det skulle vise seg at det har vært lekkasje under tanken.

4) Konkurransevinner må selv ta kontakt med skattemyndighetene, og premien dekker ikke eventuell beskatning.

5) Vi håper at vinneren vil bidra noe med å hjelpe oss å synliggjøre temaet og premien i forbindelse med at oljetanken blir sanert. Vi kan desverre ikke kompensere dette.

6) Deltakere vil motta opptil 3 eposter og sms fra oss i forbindelse med at de deltar i konkurransen. Deltakere vil også kunne bli kontaktet vedrørende løftet på epost eller sms på et senere tidspunkt.