Hva kan du vinne?

Vi vil gjerne hjelpe deg å gjøre boligen din mer energismart og innemiljøet sunnere. Derfor kan du vinne den norskproduserte og svært avanserte luftmåleren Airthing 2930 Wave Plus, som måler og monitorerer en rekke parametre som temperatur, radon, fuktighet, mugg, lufttrykk, partikler og CO2. Les mer om luftmåleren her.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å teste ut energikalkulatoren, og deretter svare på spørsmålet vårt.

 

Sånn deltar du i konkurransen!

1. Test energiportalen her

 Skriv inn adressen din i søkefeltet. Samarbeider kommunen du bor i med Energiportalen kommer boligen opp, og du velger analyser bolig.

 

2. Svar på spørsmålet her!

Du trenger bare å svare på ett enkelt spørsmål for å delta i konkurransen. Svaret finner du selvfølgelig i energikalkulatoren over. Husk å svare før fristen 30. april!   

 

 

Konkurransevilkår

Det er gratis, enkelt og uforpliktende å delta i konkurransen. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å fylle ut skjemaet over. Du finner vilkårene for å delta i konkurransen her. Sjekk også ut personvernerklæringen vår her.

 

 

Om samarbeidet

Vi er en del av det europeiske Horizon 2020-programmet, Prosjektet Oppvarming og kjøling Knowhow Solutions (HACKS) involverer søtten organisasjoner i femten land. Hovedmålet i prosjektet er å gi forbrukere råd om de mest  energieffektive oppvarmingsløsningene på markedet, og som gir dem økonomiske, energimessige og miljømessige fordeler.