Contura 800 serien

Vinn denne rentbrennende ovnen!

I anledning vedfyringens dag 2. oktober arrangerer vi konkurranse hvor premien er denne flott rentbrennende ovnen fra Varmefag og Contura, eller 10 sekker med kortreist ved.

Vedovnen er fra Conturas populære 800-serie, og kan hentes på din nærmeste Varmefag-butikk.

I tillegg stiller Kortreistved.no, plattformen for kortreist og lokal vedhandel, med hele 10 vedsekker som andrepremie og lokalproduserte tennbriketter til tredjeplassen.

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å gå inn på vår facebookside, gjette hvor mange vedkubber det er i haugen du ser på bildet, og skrive svaret ditt i kommentarfeltet.

Fredag 16. oktober går vi gjennom svarene, og kårer 3 vinnere!

 

Søk

  • Søk

Hus med skjerf

Tips til strømsparing

Nå er det mange som har lave temperaturer hjemme og skyhøye strømpriser. Bor du kanskje i et gammelt hus, og sliter med å holde temperaturen oppe uten å bruke for mye strøm? Her er noen tips til hva du kan gjøre.

Støtten til energitiltak fortsetter

Enova-støtte kuttes ikke i 2020 likevel

Enova skulle etter planen ha avsluttet tilskuddsordningen til luft-vann-varmepumpe og avtrekksvarmepumpe og redusert i støtten til blant annet solceller. På grunn av koronasituasjonen opprettholder de støtteordningen slik de var ut 2020.

hus med skjerf

Regjeringen svikter byggsektoren

Regjeringens forslag til statsbudsjett vil verken bidra til å fase ut bruken av fyringsolje innen 2020, eller sette i gang den store dugnaden for energisparing vi trenger.