energisparing sparer naturen

Test energikalkulatoren og vinn energismart utstyr!

Da er konkurransen avsluttet, og vi venter i spenning på hvem som blir utpekt som vinnere av våre europeiske samarbeidspartnere!

Hva kan du vinne?

Vi vil gjerne hjelpe deg å gjøre boligen din mer energismart og innemiljøet sunnere. Derfor kan du vinne den norskproduserte og svært avanserte luftmåleren Airthing 2930 Wave Plus, som måler og monitorerer en rekke parametre som temperatur, radon, fuktighet, mugg, lufttrykk, partikler og CO2. Les mer om luftmåleren her.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å teste ut energikalkulatoren, og deretter svare på spørsmålet vårt.

 

Sånn deltar du i konkurransen!

1. Test energiportalen her

 Skriv inn adressen din i søkefeltet. Samarbeider kommunen du bor i med Energiportalen kommer boligen opp, og du velger analyser bolig.

 

2. Svar på spørsmålet her!

Du trenger bare å svare på ett enkelt spørsmål for å delta i konkurransen. Svaret finner du selvfølgelig i energikalkulatoren over. Husk å svare før fristen 30. april!   

 

 

Konkurransevilkår

Det er gratis, enkelt og uforpliktende å delta i konkurransen. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å fylle ut skjemaet over. Du finner vilkårene for å delta i konkurransen her. Sjekk også ut personvernerklæringen vår her.

 

 

Om samarbeidet

Vi er en del av det europeiske Horizon 2020-programmet, Prosjektet Oppvarming og kjøling Knowhow Solutions (HACKS) involverer søtten organisasjoner i femten land. Hovedmålet i prosjektet er å gi forbrukere råd om de mest  energieffektive oppvarmingsløsningene på markedet, og som gir dem økonomiske, energimessige og miljømessige fordeler.

 

 

Søk

  • Søk

Hus med skjerf

Tips til strømsparing

Nå er det mange som har lave temperaturer hjemme og skyhøye strømpriser. Bor du kanskje i et gammelt hus, og sliter med å holde temperaturen oppe uten å bruke for mye strøm? Her er noen tips til hva du kan gjøre.

Støtten til energitiltak fortsetter

Enova-støtte kuttes ikke i 2020 likevel

Enova skulle etter planen ha avsluttet tilskuddsordningen til luft-vann-varmepumpe og avtrekksvarmepumpe og redusert i støtten til blant annet solceller. På grunn av koronasituasjonen opprettholder de støtteordningen slik de var ut 2020.

hus med skjerf

Regjeringen svikter byggsektoren

Regjeringens forslag til statsbudsjett vil verken bidra til å fase ut bruken av fyringsolje innen 2020, eller sette i gang den store dugnaden for energisparing vi trenger.