Nettariffer frokostwebinar

Frokostwebinar om ny nettleie - 20.mai 08:30–09:30

Når vi samfunnets målsetninger med nye nettariffer? Sentrale forbruker-, miljø- og næringsorganisasjoner har funnet sammen og sett på RMEs høringsforslag.

Å legge til rette for en effektiv utnyttelse av strømnettet er bakgrunnen for RMEs høringsforslag til utforming av nettleien. 

Onsdag 20. mai arrangerer vi frokostwebinar om nye netttariffer hvor vi ser på om de foreslåtte tariffene fungerer for å nå målet om å belaste nettet mindre og hvordan utslaget er for forbrukere, energieffektivitet og lading. Smart nettleie belyses også fra netteiers perspektiv.

Sentrale politikere gir sine tanker om fremtidens nettleie før vi avslutter webinaret med en oppsummering.

Meld deg på via: https://events.provisoevent.no/nho/events/PE639184/register

På Facebook: https://www.facebook.com/events/2736375883157980/

Webinaret arrangeres av Huseierne, NBBL, OBOS, Naturvernforbundet, ZERO, Bellona, WWF, Norsk elbilforening, NAF, Nelfo, Novap, Byggevareindustrien, Elektroforeningen, Norsk Solenergiforening og Solenergiklyngen.

Søk

  • Søk

Hus med skjerf

Tips til strømsparing

Nå er det mange som har lave temperaturer hjemme og skyhøye strømpriser. Bor du kanskje i et gammelt hus, og sliter med å holde temperaturen oppe uten å bruke for mye strøm? Her er noen tips til hva du kan gjøre.

Støtten til energitiltak fortsetter

Enova-støtte kuttes ikke i 2020 likevel

Enova skulle etter planen ha avsluttet tilskuddsordningen til luft-vann-varmepumpe og avtrekksvarmepumpe og redusert i støtten til blant annet solceller. På grunn av koronasituasjonen opprettholder de støtteordningen slik de var ut 2020.

hus med skjerf

Regjeringen svikter byggsektoren

Regjeringens forslag til statsbudsjett vil verken bidra til å fase ut bruken av fyringsolje innen 2020, eller sette i gang den store dugnaden for energisparing vi trenger.